Coletele pleacă de la noi în maxim 5 zile lucrătoare de la data comenzii (nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele întârzieri datorate clientului) prin:

• Poșta română (calcul pret colet)

costa ~18 ron (TVA inclus)

Cu Posta Romana ajung la destinație in 3-5 zile lucratoare (95% din totalul expedițiilor conform Poșta Română). Firma Firstevent nu își asuma responsabilitatea pentru eventualele intârzieri sau neplăceri (inclusiv deteriorarea produselor) privind livrarea comenzilor.

Ridicarea se face de la oficiul poștal. Un colet este păstrat 10 zile la oficiul postal al destinatarului, apoi se întoarce la expeditor. După primele 3 zile Poșta Română percepe o taxă de depozitare/zi.

• Curier – DPDcurier (calcul pret colet)

 costa ~ 25 ron +TVA - dacă adresa de expediție se află într-o localitate unde are sediu firma de curierat - DPDcurier (retea distributie). În cazul în care adresa de destinație se află în altă localitate decât cele în care au sediul firma de curierat, se plătesc în plus km de la cel mai apropiat sediu al curierului până la adresă.  Daca pachetul de paseste 3 kg pretul creste in functie de greutate/volum. Firma Firstevent nu își asuma responsabilitatea pentru eventualele intârzieri sau neplăceri (inclusiv deteriorarea produselor) privind livrarea comenzilor.

Prin DPDcurier coletele ajung la destinatie in 24 ore (in Estul țării aprozimativ 48 ore) din momentul în care au fost expediate (95% din totalul expedițiilor conform DPDcurier). Firma Firstevent nu își asuma responsabilitatea pentru eventualele intârzieri sau neplăceri (inclusiv deteriorarea produselor) privind livrarea comenzilor.

 Livrarea se face la adresa ceruta de către beneficiar (client).

• Curier – Fun Curier (calcul pret colet)

 costa ~ 25 ron +TVA - dacă adresa de expediție se află într-o localitate unde are sediu firma de curierat - Fan Courier (retea distributie). În cazul în care adresa de destinație se află în altă localitate decât cele în care au sediul firma de curierat, se plătesc în plus km de la cel mai apropiat sediu al curierului până la adresă.  Daca pachetul de paseste 2 kg pretul creste in functie de greutate/volum. Firma Firstevent nu își asuma responsabilitatea pentru eventualele intârzieri sau neplăceri (inclusiv deteriorarea produselor) privind livrarea comenzilor.

Prin Fan Courier coletele ajung la destinatie in 24 ore (in Estul țării aprozimativ 48 ore) din momentul în care au fost expediate (95% din totalul expedițiilor conform Fan Courier). Firma Firstevent nu își asuma responsabilitatea pentru eventualele intârzieri sau neplăceri (inclusiv deteriorarea produselor) privind livrarea comenzilor.

 Livrarea se face la adresa ceruta de către beneficiar (client).

• Poșta în străinatate

costă ~ 90 ron

 plata se face in avans integral

dureaza 2 saptamani.  

Firma Firstevent nu își asuma responsabilitatea pentru eventualele intârzieri sau neplăceri (inclusiv deteriorarea produselor) privind livrarea comenzilor prin poștă sau curierat.

Există posibilitatea onorării in 2 zile lucrătoare de la data comenzii, percepându-se o taxă de urgență de 30 ron - tva inclus, (în 2 zile lucratoare pleaca de la noi).

Taxele postale sunt suportate de către client. Plata se face ramburs la primire!

Pentru clienții din Cluj-Napoca, comenzile se pot ridica de la sediul firmei: Str.Septimiu Albini nr.110

Coletele pleacă de la noi în maxim 5 zile lucrătoare de la data comenzii (nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele întârzieri datorate clientului) prin:

 

Firma Firstevent nu își asuma responsabilitatea pentru eventualele intârzieri sau neplăceri (inclusiv deteriorarea produselor) privind livrarea comenzilor prin poștă sau curierat. Există posibilitatea onorării in 2 zile lucrătoare de la data comenzii, percepându-se o taxă de urgență de 30 ron - tva inclus, (în 2 zile lucratoare pleaca de la noi). Taxele postale sunt suportate de către client. Plata se face ramburs la primire! Pentru clienții din Cluj-Napoca, comenzile se pot ridica de la sediul firmei: Str. Septimiu Albini nr.110

© 2021 FirstEvent.ro