Texte Clasice

Va propunem mai multe variante de texte clasice pentru invitatiile de nunta.

Model 1:În deplină credinţă, dragoste şi înţelegere, noi, _________ şi ________, am hotărât să ne unim destinele avându-i alături pe părinţii noştri _____________ şi ______________. Pe drumul vieţii vom fi călăuziţi de naşii noştri _____________ şi ___________. Vă invităm să vă bucuraţi alături de noi, participând la celebrarea Cununiei religioase, care va avea loc la Biserica _______, în ziua de __________, ora _________. Sărbătorirea fericitului eveniment va avea loc la Restaurantul ______, începând cu ora ____. Vă aşteptăm cu drag!

Model 2: Din sinceră şi profundă iubire, noi ____________ şi ___________, am hotărât să ne unim în dragoste şi înţelegere şi sperăm ca ziua de _______________ să rămână o clipă de neuitat în inmile părinţilor noştri: _____________ şi _____________. Pe drumul vieţii vom fi călăuziţi cu mândrie şi satisfacţie de naşii: __________ şi ___________, care vor veghea ca iubirea noastră să se împlinească prin Sfânta Taină a căsătoriei ce se va oficia la Biserica ___________________, la ora _________. Reuşita petrecerii va fi deplină dacă ne veţi onora cu prezenţa la Restaurantul _______________, începând cu ora ________. Vă aşteptăm cu drag!

Model 3: A venit clipa când noi,  ____________ şi ____________, păşim în minunatul univers al familiei şi dorim din toată inima să ne fiţi oaspeţi, să ridicaţi un pahar de vin pentru fericirea noastră la sărbătoarea căsătoriei noastre. Împreună cu cei ce ne-au văzut primii paşi: _____________ şi ________________ , împreună cu cei care ne vor sta alături de acum înainte: _____________ şi _____________ , avem deosebita plăcere de a vă invita la celebrarea căsătoriei noastre, în data de _________, care va avea loc la Biserica __________________, la ora _____. Sărbătorirea evenimentului va avea loc la Restaurantul _______, începând cu ora ____. Vă aşteptăm cu drag!

Model 4: Ne-au dat viaţã şi ne-au crescut pãrinţii _____________ și _________________. Aşa se face că în după-amiaza zilei de ______________, ora ____, noi, ______________ şi ____________ ne vom uni destinele la Biserica _______________. Cu îngerii deasupra noastră, vom primi binecuvântarea naşilor _______________ şi __________________. Vă aşteptăm cu drag să sărbătorim acest eveniment la Restaurantul ____________________, începând cu ora _______. „Nu trebuie sã fie înţelese sentimentele. Ele trebuie trãite!”

Model 5: Ne-am bucurat de iubire… Iubirea părinților noștri, a familiilor noastre, a prietenilor… Acum ne bucurăm și de iubirea ce o împărtășim unul pentru celălalt. Cu o sinceră și fermă dorință de a da expresie deplină acestei iubiri, ne vom uni în căsătorie. Noi, ____________ și ________________, vă invităm să fiți alături de noi în această zi specială, sâmbătă / duminică, ______________, la Restaurant _____________.

Model 6: Noi ne căsătorim ___________ şi ___________ . Dacă nu vă vine să credeţi, dacă vreţi să vă bucuraţi şi să vă emoţionaţi alături de noi, atunci vă invităm în ziua de __________, pe rând la: Cununia religioasă de la Catedrala ___________, ora ____, „cununia” gastronomică, bahică şi muzicală de la Restaurantul ___________ , ora ____. Au fost primii care ne-au crezut: părinţii: ___________ şi __________ și naşii: ___________ şi ___________.

Model 7: _______________________ și _____________________, împreună cu părinți: ______________ și ______________ și cu nașii ______________, vă invită sâmbătă / duminică, ______________, să le fiți alături la Cununia religioasă de la Biserica ______________, ora _______. În continuare, la ora ______, vă așteptăm la petrecerea de la ______________. Vă așteptăm cu drag!

Model 8: Pentru că s-au hotărât să devină oameni serioși, ___________ și ___________ se căsătoresc, spre bucuria familiilor ___________ și ___________. Nu credeți? Convingeți-vă pe data de ___________, ora ______, când va avea loc Cununia religioasă la Biserica ___________, cu complicitatea nașilor ___________. Cum e și firesc, urmează o petrecere cu dar, care va avea loc la Restaurantul ___________, începând cu ora ______.

Model 9: În deplină credință, dragoste și înțelegere, noi, ___________ și ___________, am hotărât să ne unim destinele, avându-i alături pe părinții noștri ___________ și ___________. Pe drumul vieții vom fi călăuziți de nașii noștri ___________ . Vă invităm să vă bucurați alături de noi, participând la celebrarea Cununiei religioase, care va avea loc la Biserica ___________, în ziua de ___________, ora ____. Sărbătorirea fericitului eveniment va avea loc la Restaurantul ___________, începând cu ora ____. Vă așteptăm cu drag!

Model 10: Noi doi, ___________ şi ___________, ne-am gândit că prima zi a vieţii noastre ca soţ şi soţie, ___________ , va fi mai frumoasă, dacă voi, cei dragi veţi accepta invitaţia noastră şi vă veţi bucura alături de noi. Plini de speranţă vom păşi în Casa Domnului pentru săvârşirea tainei Sfintei Cununii, la Biserica ___________, orele ______, cu binecuvântarea dată de părinţii noştri: ___________ şi ___________. De-acum, paşii vieţii noastre vor fi călăuziţi de cei care au acceptat cu bucurie să ne fie naşi: ___________ . Începând cu ora _____, vom petrece o noapte de vis la Restaurantul ___________ . Vă aşteptăm cu drag !

♥ Model 11: Noi, cei mai fericiţi, ___________şi ___________, în deplină înţelegere şi respect vom depune „Jurământul iubirii pe viaţă” . Ne vor fi alături pe acest început de drum, părinţii: ___________ şi ___________, precum şi naşii: ___________. Cununia religioasă se va oficia sâmbătă / duminică, ___________, la Biserica ___________, la ora _____. Prezenţa dvs. la Restaurantul ___________ , începând cu ora _____, va fi un prilej pentru ca tânăra noastră dragoste să capete tăria stâncii, ce rămâne veşnic neclintită în faţa valurilor vieţii.

Model 12: Într-o frumoasă zi de  ___________ a anului ________, noi,  ___________ şi ___________, vom păşi plini de speranţă în Casa Domnului, Biserica ___________, ora ______, spre a ne dărui pentru totdeauna dragostea unul celuilalt. Şi, cum nimeni în clipe de bucurie nu vrea să fie singur… v-am ales pe dumneavoastră, alături de dragii noştri părinţi: ___________ şi ___________ şi naşii: ___________ şi ___________să petrecem până în zori la Restaurantul ___________, începând cu ora ______. Vă aşteptăm cu drag!

Model 13: Dragostea lui Dumnezeu ne-a adus împreună pe noi, ___________şi ___________. De aceea, cu binecuvântarea părinţilor noştri: ___________ şi ___________, vă invităm să fiţi alături de noi şi să vă bucuraţi de cerul care străluceşte în inimile noastre acum când anotimpul iubirii a înflorit în noi! Ne-am bucura să fiţi martori la rostirea legămintelor noastre de dragoste în ziua de ___________, la Biserica ___________, la ora ______ . Vă invităm de asemenea să celebraţi alături de noi anotimpul dragostei la Restaurantul ___________, în aceeaşi zi, începând cu ora _______. Vă aşteptăm cu drag!

Model 14: Din sinceră şi profundă iubire, de bună voie şi nesiliţi de nimeni, noi,  ___________ şi __________,ne-am hotărât să ne unim în dragoste şi înţelegere. Împreună cu familiile noastre: ___________ şi ___________. Pe drumul vieţii alături de noi vor fi naşii noştri: ___________ şi ___________ . Vă invităm să vă bucuraţi alături de noi, participând la celebrarea Cununiei religioase, care va avea loc la Biserica ___________, în data de  ___________, la ora _____. Sărbătorirea fericitului eveniment va avea loc la Restaurantul ___________, începând cu ora _____. Vă aşteptăm cu drag!

Model 15:DA, am decis: noi ne iubim, drept pentru care ne-am gandit… Ce-ar fi să ne căsătorim?  ___________ și ___________ Ne vom jura iubire veșnică, sâmbătă / duminică, ___________ , ora ___________, la Biserica ___________. Iar dacă nu ne credeti, puteți să-i întrebați pe nașii: ___________ și ___________.Tot ei vă vor confirma și faptul că am ales să petrecem pe cinste la Restaurantul ___________, de la orele ___________. Vă așteptăm cu drag!

Model 16: Pentru că lumea-i mai frumoasă în doi, am hotărât să ne căsătorim. Iar pentru că marile bucurii trebuie împărtășite cu cei dragi, Noi, ___________ și ___________, am ales să vă spunem data și locul evenimentului: ___________, ora ___________, Biserica ___________  și, începând cu ora ___________, Restaurantul ___________. De restul se ocupă nașii: ___________ și ___________. Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră până la data de ___________, la următoarele numere de telefon: ___________. Vă așteptăm cu drag!

Model 17: Nu este zvon, este o certitudine: _____________ și _____________ vor spune „Da” sâmbătă / duminică, _____________, spre bucuria părinților: _____________ și ____________. Acestea fiind spuse, vă așteaptă la Biserica _____________, orele _____________, după care, începând cu orele _____________, vă invită să cinstiți evenimentul la Restaurantul _____________. Nași: _____________. Vă așteptăm cu drag!

Model 18: Anulți orice planuri pentru data de ___________________ pentru că atunci ne vom căsători noi: ________________ şi ________________, spre bucuria părinților: ________________ și ________________. Nașii: ________________ ne vor ajuta să facem primii pași în Taina cununiei, care va avea loc la Biserica ________________, începând cu ora __________. Evenimentul se va celebra pe masură, de la ora _______, la Restaurantul ________________. Vă așteptăm cu drag!

Model 19: Atenție, se anunță o singură dată! Sâmbătă / duminică, ______________ va avea loc căsătoria lor! ______________ şi ______________. Cununia civilă – ora ______________ , Cununia religioasă - ora ______ - Biserica ______________, masa și dansul – ora ______ - Restaurantul ______________. Părinții: ______________ și ______________, împreună cu nașii: ______________ s-ar bucura dacă ați putea să le fiți alături mirilor și vă roagă a confirma participarea dumneavoastră, pănă la data de ______________, la următoarele numere de telefon: ______________. Vă așteptăm cu drag!

Model 20: Prieteni dragi, vă spunem vouă că nu-i bucurie mai mare decât să știm că ați putea să ne fiți alături sâmbătă / duminică, ________________- ziua în care ne căsătorim noi, ________________ și  ________________. Vă trimitem gândul nostru bun, alături de părinții ________________ și ________________ și nașii: ________________, care ne vor însoți la înfăptuirea tainei Sfintei Cununii ce se va săvârși la Biserica ________________- ora _______. Petrecerea va avea loc la Restaurantul ________________, începând cu ora _______. Vă așteptăm cu drag!

Model 21: Zi fără de pereche – ________________, Loc fară de cusur - ________________. Le-am ales pe-acestea, să ne fie semne de bun augur, pentru că noi, ________________ și ________________ vom porni pe același drum, ca soț și soție. La celebrarea căsătoriei noastre ne vor fi alături nașii _______________, părinții ________________ și ________________, prietenii, oameni minunați printre care ne-ar face o deosebită plăcere să vă numărați și dumneavoastră. Vă așteptăm cu drag!

Model 22: Dacă destinul a vrut să ne aleagă pe noi, __________ și ___________, atunci, am zis să alegem noi restul: ziua: __________; Biserica: _______________ (ora______); Localul: Restaurantul ______ (ora __________); Nașii: _______ și ____________; Invitații: domniile voastre. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem alături în cea mai frumoasă zi din viața noastră. Vă așteptăm cu drag!

Model 23: „A fost odată ca niciodată...” Aceeaşi poveste şi totuşi de fiecare dată alta. ____________ şi ____________ au hotărât să-şi înceapă propria poveste, pe care şi-o doresc plină de soare şi fericire, în data de ____________, la Catedrala ____________, ora ________. Alături de dragii lor părinţi ____________ şi ____________, doresc să le fie la această sărbătoare toţi cei dragi,  la Restaurantul ____________, începând cu ora ____________.  Le vor veghea acest început de drum naşii lor ____________. Vă aşteptăm cu drag!

Model 24: Un baiat a întâlnit o fată… Pentru a afla continuarea povestirii, vă invităm să participați în data de _______________, ora ______, la Biserica _______________, la celebrarea casatoriei dintre  _______________ și _______________. Recepția va avea loc la Restaurantul _______________, ora _______. Noi, alături de părinții  _______________ și _______________ și nașii _______________, vă așteptăm cu drag!

Model 25: ” S-au hotărât să devină oameni serioşi, _______________ şi _______________ cu binecuvântarea părinților _______________ și _______________, sub îndrumarea naşilor _______________, vă invită să luați parte la fericirea lor,  în data de _______________,  participând la Cununia religioasă ce va avea loc la Biserica _______________, de la ora ________. Vom închina apoi o cupă cu şampanie la Restaurantul _______________, de la ora _______. Vă aşteptăm cu drag!

0,00 RON
în stoc
Cod
6TC

Model 1:În deplină credinţă, dragoste şi înţelegere, noi, _________ şi ________, am hotărât să ne unim destinele avându-i alături pe părinţii noştri _____________ şi ______________. Pe drumul vieţii vom fi călăuziţi de naşii noştri _____________ şi ___________. Vă invităm să vă bucuraţi alături de noi, participând la celebrarea Cununiei religioase, care va avea loc la Biserica _______, în ziua de __________, ora _________. Sărbătorirea fericitului eveniment va avea loc la Restaurantul ______, începând cu ora ____. Vă aşteptăm cu drag!Model 2: Din sinceră şi profundă iubire, noi ____________ şi ___________, am hotărât să ne unim în dragoste şi înţelegere şi sperăm ca ziua de _______________ să rămână o clipă de neuitat în inmile părinţilor noştri: _____________ şi _____________. Pe drumul vieţii vom fi călăuziţi cu mândrie şi satisfacţie de naşii: __________ şi ___________, care vor veghea ca iubirea noastră să se împlinească prin Sfânta Taină a căsătoriei ce se va oficia la Biserica ___________________, la ora _________. Reuşita petrecerii va fi deplină dacă ne veţi onora cu prezenţa la Restaurantul _______________, începând cu ora ________. Vă aşteptăm cu drag!Model 3: A venit clipa când noi,  ____________ şi ____________, păşim în minunatul univers al familiei şi dorim din toată inima să ne fiţi oaspeţi, să ridicaţi un pahar de vin pentru fericirea noastră la sărbătoarea căsătoriei noastre. Împreună cu cei ce ne-au văzut primii paşi: _____________ şi ________________ , împreună cu cei care ne vor sta alături de acum înainte: _____________ şi _____________ , avem deosebita plăcere de a vă invita la celebrarea căsătoriei noastre, în data de _________, care va avea loc la Biserica __________________, la ora _____. Sărbătorirea evenimentului va avea loc la Restaurantul _______, începând cu ora ____. Vă aşteptăm cu drag!Model 4: Ne-au dat viaţã şi ne-au crescut pãrinţii _____________ și _________________. Aşa se face că în după-amiaza zilei de ______________, ora ____, noi, ______________ şi ____________ ne vom uni destinele la Biserica _______________. Cu îngerii deasupra noastră, vom primi binecuvântarea naşilor _______________ şi __________________. Vă aşteptăm cu drag să sărbătorim acest eveniment la Restaurantul ____________________, începând cu ora _______. „Nu trebuie sã fie înţelese sentimentele. Ele trebuie trãite!”Model 5: Ne-am bucurat de iubire… Iubirea părinților noștri, a familiilor noastre, a prietenilor… Acum ne bucurăm și de iubirea ce o împărtășim unul pentru celălalt. Cu o sinceră și fermă dorință de a da expresie deplină acestei iubiri, ne vom uni în căsătorie. Noi, ____________ și ________________, vă invităm să fiți alături de noi în această zi specială, sâmbătă / duminică, ______________, la Restaurant _____________.Model 6: Noi ne căsătorim ___________ şi ___________ . Dacă nu vă vine să credeţi, dacă vreţi să vă bucuraţi şi să vă emoţionaţi alături de noi, atunci vă invităm în ziua de __________, pe rând la: Cununia religioasă de la Catedrala ___________, ora ____, „cununia” gastronomică, bahică şi muzicală de la Restaurantul ___________ , ora ____. Au fost primii care ne-au crezut: părinţii: ___________ şi __________ și naşii: ___________ şi ___________.Model 7: _______________________ și _____________________, împreună cu părinți: ______________ și ______________ și cu nașii ______________, vă invită sâmbătă / duminică, ______________, să le fiți alături la Cununia religioasă de la Biserica ______________, ora _______. În continuare, la ora ______, vă așteptăm la petrecerea de la ______________. Vă așteptăm cu drag!Model 8: Pentru că s-au hotărât să devină oameni serioși, ___________ și ___________ se căsătoresc, spre bucuria familiilor ___________ și ___________. Nu credeți? Convingeți-vă pe data de ___________, ora ______, când va avea loc Cununia religioasă la Biserica ___________, cu complicitatea nașilor ___________. Cum e și firesc, urmează o petrecere cu dar, care va avea loc la Restaurantul ___________, începând cu ora ______.Model 9: În deplină credință, dragoste și înțelegere, noi, ___________ și ___________, am hotărât să ne unim destinele, avându-i alături pe părinții noștri ___________ și ___________. Pe drumul vieții vom fi călăuziți de nașii noștri ___________ . Vă invităm să vă bucurați alături de noi, participând la celebrarea Cununiei religioase, care va avea loc la Biserica ___________, în ziua de ___________, ora ____. Sărbătorirea fericitului eveniment va avea loc la Restaurantul ___________, începând cu ora ____. Vă așteptăm cu drag!Model 10: Noi doi, ___________ şi ___________, ne-am gândit că prima zi a vieţii noastre ca soţ şi soţie, ___________ , va fi mai frumoasă, dacă voi, cei dragi veţi accepta invitaţia noastră şi vă veţi bucura alături de noi. Plini de speranţă vom păşi în Casa Domnului pentru săvârşirea tainei Sfintei Cununii, la Biserica ___________, orele ______, cu binecuvântarea dată de părinţii noştri: ___________ şi ___________. De-acum, paşii vieţii noastre vor fi călăuziţi de cei care au acceptat cu bucurie să ne fie naşi: ___________ . Începând cu ora _____, vom petrece o noapte de vis la Restaurantul ___________ . Vă aşteptăm cu drag !♥ Model 11: Noi, cei mai fericiţi, ___________şi ___________, în deplină înţelegere şi respect vom depune „Jurământul iubirii pe viaţă” . Ne vor fi alături pe acest început de drum, părinţii: ___________ şi ___________, precum şi naşii: ___________. Cununia religioasă se va oficia sâmbătă / duminică, ___________, la Biserica ___________, la ora _____. Prezenţa dvs. la Restaurantul ___________ , începând cu ora _____, va fi un prilej pentru ca tânăra noastră dragoste să capete tăria stâncii, ce rămâne veşnic neclintită în faţa valurilor vieţii.Model 12: Într-o frumoasă zi de  ___________ a anului ________, noi,  ___________ şi ___________, vom păşi plini de speranţă în Casa Domnului, Biserica ___________, ora ______, spre a ne dărui pentru totdeauna dragostea unul celuilalt. Şi, cum nimeni în clipe de bucurie nu vrea să fie singur… v-am ales pe dumneavoastră, alături de dragii noştri părinţi: ___________ şi ___________ şi naşii: ___________ şi ___________să petrecem până în zori la Restaurantul ___________, începând cu ora ______. Vă aşteptăm cu drag!Model 13: Dragostea lui Dumnezeu ne-a adus împreună pe noi, ___________şi ___________. De aceea, cu binecuvântarea părinţilor noştri: ___________ şi ___________, vă invităm să fiţi alături de noi şi să vă bucuraţi de cerul care străluceşte în inimile noastre acum când anotimpul iubirii a înflorit în noi! Ne-am bucura să fiţi martori la rostirea legămintelor noastre de dragoste în ziua de ___________, la Biserica ___________, la ora ______ . Vă invităm de asemenea să celebraţi alături de noi anotimpul dragostei la Restaurantul ___________, în aceeaşi zi, începând cu ora _______. Vă aşteptăm cu drag!Model 14: Din sinceră şi profundă iubire, de bună voie şi nesiliţi de nimeni, noi,  ___________ şi __________,ne-am hotărât să ne unim în dragoste şi înţelegere. Împreună cu familiile noastre: ___________ şi ___________. Pe drumul vieţii alături de noi vor fi naşii noştri: ___________ şi ___________ . Vă invităm să vă bucuraţi alături de noi, participând la celebrarea Cununiei religioase, care va avea loc la Biserica ___________, în data de  ___________, la ora _____. Sărbătorirea fericitului eveniment va avea loc la Restaurantul ___________, începând cu ora _____. Vă aşteptăm cu drag!Model 15:DA, am decis: noi ne iubim, drept pentru care ne-am gandit… Ce-ar fi să ne căsătorim?  ___________ și ___________ Ne vom jura iubire veșnică, sâmbătă / duminică, ___________ , ora ___________, la Biserica ___________. Iar dacă nu ne credeti, puteți să-i întrebați pe nașii: ___________ și ___________.Tot ei vă vor confirma și faptul că am ales să petrecem pe cinste la Restaurantul ___________, de la orele ___________. Vă așteptăm cu drag!Model 16: Pentru că lumea-i mai frumoasă în doi, am hotărât să ne căsătorim. Iar pentru că marile bucurii trebuie împărtășite cu cei dragi, Noi, ___________ și ___________, am ales să vă spunem data și locul evenimentului: ___________, ora ___________, Biserica ___________  și, începând cu ora ___________, Restaurantul ___________. De restul se ocupă nașii: ___________ și ___________. Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră până la data de ___________, la următoarele numere de telefon: ___________. Vă așteptăm cu drag!Model 17: Nu este zvon, este o certitudine: _____________ și _____________ vor spune „Da” sâmbătă / duminică, _____________, spre bucuria părinților: _____________ și ____________. Acestea fiind spuse, vă așteaptă la Biserica _____________, orele _____________, după care, începând cu orele _____________, vă invită să cinstiți evenimentul la Restaurantul _____________. Nași: _____________. Vă așteptăm cu drag!Model 18: Anulți orice planuri pentru data de ___________________ pentru că atunci ne vom căsători noi: ________________ şi ________________, spre bucuria părinților: ________________ și ________________. Nașii: ________________ ne vor ajuta să facem primii pași în Taina cununiei, care va avea loc la Biserica ________________, începând cu ora __________. Evenimentul se va celebra pe masură, de la ora _______, la Restaurantul ________________. Vă așteptăm cu drag!Model 19: Atenție, se anunță o singură dată! Sâmbătă / duminică, ______________ va avea loc căsătoria lor! ______________ şi ______________. Cununia civilă – ora ______________ , Cununia religioasă - ora ______ - Biserica ______________, masa și dansul – ora ______ - Restaurantul ______________. Părinții: ______________ și ______________, împreună cu nașii: ______________ s-ar bucura dacă ați putea să le fiți alături mirilor și vă roagă a confirma participarea dumneavoastră, pănă la data de ______________, la următoarele numere de telefon: ______________. Vă așteptăm cu drag!Model 20: Prieteni dragi, vă spunem vouă că nu-i bucurie mai mare decât să știm că ați putea să ne fiți alături sâmbătă / duminică, ________________- ziua în care ne căsătorim noi, ________________ și  ________________. Vă trimitem gândul nostru bun, alături de părinții ________________ și ________________ și nașii: ________________, care ne vor însoți la înfăptuirea tainei Sfintei Cununii ce se va săvârși la Biserica ________________- ora _______. Petrecerea va avea loc la Restaurantul ________________, începând cu ora _______. Vă așteptăm cu drag!Model 21: Zi fără de pereche – ________________, Loc fară de cusur - ________________. Le-am ales pe-acestea, să ne fie semne de bun augur, pentru că noi, ________________ și ________________ vom porni pe același drum, ca soț și soție. La celebrarea căsătoriei noastre ne vor fi alături nașii _______________, părinții ________________ și ________________, prietenii, oameni minunați printre care ne-ar face o deosebită plăcere să vă numărați și dumneavoastră. Vă așteptăm cu drag!Model 22: Dacă destinul a vrut să ne aleagă pe noi, __________ și ___________, atunci, am zis să alegem noi restul: ziua: __________; Biserica: _______________ (ora______); Localul: Restaurantul ______ (ora __________); Nașii: _______ și ____________; Invitații: domniile voastre. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem alături în cea mai frumoasă zi din viața noastră. Vă așteptăm cu drag!Model 23: „A fost odată ca niciodată...” Aceeaşi poveste şi totuşi de fiecare dată alta. ____________ şi ____________ au hotărât să-şi înceapă propria poveste, pe care şi-o doresc plină de soare şi fericire, în data de ____________, la Catedrala ____________, ora ________. Alături de dragii lor părinţi ____________ şi ____________, doresc să le fie la această sărbătoare toţi cei dragi,  la Restaurantul ____________, începând cu ora ____________.  Le vor veghea acest început de drum naşii lor ____________. Vă aşteptăm cu drag!Model 24: Un baiat a întâlnit o fată… Pentru a afla continuarea povestirii, vă invităm să participați în data de _______________, ora ______, la Biserica _______________, la celebrarea casatoriei dintre  _______________ și _______________. Recepția va avea loc la Restaurantul _______________, ora _______. Noi, alături de părinții  _______________ și _______________ și nașii _______________, vă așteptăm cu drag!Model 25: ” S-au hotărât să devină oameni serioşi, _______________ şi _______________ cu binecuvântarea părinților _______________ și _______________, sub îndrumarea naşilor _______________, vă invită să luați parte la fericirea lor,  în data de _______________,  participând la Cununia religioasă ce va avea loc la Biserica _______________, de la ora ________. Vom închina apoi o cupă cu şampanie la Restaurantul _______________, de la ora _______. Vă aşteptăm cu drag!

Mai multe informatii
Greutate (kg) 0.000000
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Texte Clasice
Rating-ul dumneavoastra
© 2024 FirstEvent.ro